ΤΣΙΠΟΥΡΟ MITOS DISTILLERY

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 από τον Δημήτριο Μήτο. Οι αμπελώνες βρίσκονται στις Παπαδάτες Πρεβέζης και στο Ριζοβούνι. Τα πλούσια εδάφη και το μικρόκλιμα της περιοχής δίνουν ποιοτικά σταφύλια και κατ’ επέκταση εξαιρετικής ποιότητας στέμφυλα. Στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης βρίσκονται οι εγκαταστάσεις. Η πολλαπλή απόσταξή του από τις ποικιλίες ροδίτης και…

ΡΟΥΜΙ – PLANTATION PANAMA 2008

Panama 13 Year Old Double Aged Rum 2008 Το Plantation Panama 2008, προέκυψε από ζύµωση µελάσας 3 ηµερών και αποστάχθηκε σε Column Still το 2008 στα αποστακτήρια του Panama Alcoholes del Istmo, όπου ωρίµασε για 2 χρόνια σε πρώην βαρέλια Bourbon. Έπειτα ταξίδεψε και παλαιώσε για έναν χρόνο σε δρύινα…

ΡΟΖΕ – LA TOUR MELAS SILPHIUM

 Mοναδικής έκφρασης αρώματα ανθέων και φρούτων , με απολαυστικά δροσιστική οξύτητα και με μια επίγευση…ατελείωτη…. Το πολύτιμο και σπάνιο Σίλφιο (Silphium), που ήταν το μυστικό βοτάνι των Ρωμαίων, έδωσε το όνομα του στην Grand Cuvee του κτήματος, το Silphium La Tour Melas! Πρόκειται για ένα ροζέ κρασί εξαιρετικά μικρής παραγωγής,…

ΟΥΙΣΚΙ – HYDE No4 Single Malt Rum Cask 1922

Single malt Ιρλανδικό ουίσκι 6 ετών με τελικό στάδιο ωρίμανσης σε βαρέλια απο ρούμι. Το Single Malt ουίσκι της ετικέτας Hyde με γενέτειρα την Ιρλανδία παράγεται από ένα μόνο αποστακτήριο και έχει ως πρώτη ύλη αποκλειστικά βυνοποιημένο κριθάρι, μαγιά και νερό. Έχει περάσει 3 φορές απο απόσταξη,δημιουργώντας ένα πιο ελαφρύ…

ΡΟΥΜΙ – PAPA’S PILAR SHERRY CASK FINISHED

Γεννημένο από τα καλύτερα Rums, τα οποία συλλέγονται με κριτήριο την παλαίωση τους και τον ξεχωριστό χαρακτήρα τους από την Καραϊβική, την Κεντρική, την Νότια και Βόρεια Αμερική. Στη συνέχεια "παντρεύονται" μεταξύ τους μέσω του Blending και της παλαίωσης, διαδικασίες που πραγματοποιούνται με το μοναδικό μας σύστημα ‘Solera’ που δίνει…

ΕΒΔΟΜΑΔΑ NEGRONI

Για μια ακόμη χρονιά το Negroni week σηματοδοτεί την πιο απολαυστική έναρξη του φθινοπώρου! ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ NEGRONI ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ GIN TOSOLINI ΣΥΝΤΑΓΗ 30 ml ΤΖΙΝ BEPI TOSOLINI 30 ml ΒΕΡΜΟΥΤ COCCHI STORICO DI TORINO 30 ml ΑΠΕΡΙΤΙΦ CAMPARI Προετοιμασία Βάζουμε όλα τα υλικά σε mixing glass με…

Tequila – 1800 Añejo

Μια υπέροχη ultra-premium τεκίλα, από 100% μπλε αγαύη, που ωριμάζει σε μικρά δρύινα βαρέλια για πάνω από ένα χρόνο πριν από την εμφιάλωση της στο εξαιρετικό Inca-esque μπουκάλι. Διπλής απόσταξης, παλαιωμένη σε γαλλικά δρύινα βαρέλια Τεκίλα. Πλούσια και απολαυστική! ΤΕΚΙΛΑ RESERVA 1800 ANEJO 0.7LTΠΟΤΟΤΕΚΙΛΑ RESERVA 1800 ANEJO 0.7LT€57,47 με Φ.Π.Α.Προσθήκη…

ΤΖΙΝ MALFY ROSA

Το MALFY ROSA παρασκευάζεται από τους Master Distillers, Beppe Ronco και Denis Muni στο αποστακτήριο Torino Distillati distillery. Βρίσκεται στο Moncalieri, στην περιοχή Piedmont της βορειοδυτικής Ιταλίας. Γίνεται με απόσταξη υπό κενό που ονομάζεται επίσης ψυχρή απόσταξη. Αυτή είναι μια σχετικά νέα τεχνική στον κόσμο της παραγωγής τζιν, επιτρέποντας σε…

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ CABERΝET SAUVIGNON

Μια από τις δημοφιλέστερες ποικιλίες παγκοσμίως έχει την τιμητική της στις 2 Σεπτέμβρη και μιλάμε για το Cabernet Sauvignon. Το cabernet sauvignon αποτελεί διασταύρωση των δύο ποικιλιών cabernet franc και sauvignon blanc, δηλαδή είναι συνδυασμός μιας λευκής και μιας ερυθρής ποικιλίας. Πως θα αναγνωρίσετε ένα κρασί από cabernet sauvignon; Ένα…

NICO LAZARIDI EVIL EYE

To Evil Eye (Μάτι) , ένα παντοδύναμο φυλαχτό, γίνεται γούρι ομορφιάς και γεύσης! Στόχος της Nico Lazaridi ήταν η δημιουργία ενός Rosé οίνου από μία Ελληνική Ποικιλία, η οποία θα συνδέεται με τη Βόρεια Ελλάδα. Το Evil Eye είναι ένας premium ροζέ οίνος από 100% Ξινόμαυρο που μπορεί να απολαύσει…

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΧΑΤΙΡΙ AROMATICO

Το Οινοποιείο Αλεξάκη είναι οικογενειακή υπόθεση. Ιδρύθηκε από τον Στέλιο Αλεξάκη Χημικό Μηχανικό – Οινολόγο και τη Σοφία Αλεξάκη, κατά τη δεκαετία του 1970. Συνεχίζεται από τα παιδιά τους, Λάζαρο Αλεξάκη, Οινολόγο από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας και τον Απόστολο Αλεξάκη, Οινολόγο από το Πανεπιστήμιο του Φρέσνο της Καλιφόρνια. Επί…

ΡΟΥΜΙ – DON PAPA RYE CASK

Το Don Papa Rye Cask Aged είναι ένα rare & old ρούμι, μια ξηρή και πικάντικη έκφραση από τις Φιλιππίνες. Ωριμάζει εξολοκλήρου σε βαρέλια που είχαν αμερικανικό ουίσκι σίκαλης! Το ρούμι πέρασε τέσσερα χρόνια στα εν λόγω βαρέλια πριν εμφιαλωθεί στους 45% ABV. Η ιστορία του Don Papa Rum ξεκινάει…
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΙΣΟΔΟΣ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΑΛΑΘΙ (0)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ.



0
Μετάβαση στο περιεχόμενο