ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΤΣΑΠΟΥΡΝΑΚΟΣ

ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΤΣΑΠΟΥΡΝΑΚΟΣ

0 out of 5

17,98 με Φ.Π.Α.

Ο ερυθρός Τσαπουρνάκος που είναι η τοπική ονομασία του Cabernet Franc στην περιοχή φέρει την οινοποιητική υπογραφή του σπουδαίου οινολόγου Γιάννη Βογιατζή.

Αν και αρχικά πίστευαν ότι πρόκειται για τοπική ποικιλία, το τεστ DNA απέδειξε ότι ο Τσαπουρνάκος σχετίζεται με τη γαλλική ποικιλία Cabernet Franc. Το πως και πότε έφτασε ακριβώς στην περιοχή δεν είναι γνωστό.
Πιθανολογείται ότι η λέξη Τσαπουρνάκος είναι μια παράφραση της λέξης Cabernet.
Εκφραστικά αρώματα μαύρων και κόκκινων φρούτων, πιπεράτος χαρακτήρας και φυτικότητα
Το στόμα διαθέτει πολυπλοκότητα και ένταση και η δρυς είναι πολύ καλά ενσωματωμένη στα φρουτώδη χαρακτηριστικά του κρασιού.

Availability: Σε απόθεμα Κωδικός προϊόντος: 1386.000046 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , , , ,
  • Περιγραφή
  • Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Περιγραφή

Ο ερυθρός Τσαπουρνάκος που είναι η τοπική ονομασία του Cabernet Franc στην περιοχή φέρει την οινοποιητική υπογραφή του σπουδαίου οινολόγου Γιάννη Βογιατζή. Αν και αρχικά πίστευαν ότι πρόκειται για τοπική ποικιλία, το τεστ DNA απέδειξε ότι ο Τσαπουρνάκος σχετίζεται με τη γαλλική ποικιλία Cabernet Franc. Το πως και πότε έφτασε ακριβώς στην περιοχή δεν είναι γνωστό. Πιθανολογείται ότι η λέξη Τσαπουρνάκος είναι μια παράφραση της λέξης Cabernet. Εκφραστικά αρώματα μαύρων και κόκκινων φρούτων, πιπεράτος χαρακτήρας και φυτικότητα Το στόμα διαθέτει πολυπλοκότητα και ένταση και η δρυς είναι πολύ καλά ενσωματωμένη στα φρουτώδη χαρακτηριστικά του κρασιού.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ξηρότητα

Περιοχή

Παραγωγός

Ποικιλία (Βασική)

Ποικιλία (Δευτερεύουσα)

Φιάλη

You've just added this product to the cart:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!