GLENMORANGIE LASANTA

GLENMORANGIE LASANTA

0 out of 5

57,00 με Φ.Π.Α.

Ένα κομψό single malt ουίσκι, με πλήρες σώμα, επιπαλαιωμένο σε βαρέλια από Ισπανικό Oroloso σέρρυ μετά από παραμονή τουλάχιστον 10 ετών σε βαρέλια από Bourbon. Με απαλή, γεμάτη υφή, βαθειά, γλυκά αρώματα και γεύσεις, απευθύνεται σε αυτούς που πειραματίζονται και που αγαπούν το εξαιρετικό.

Το 1843 ο William Matheson πήρε την άδεια παραγωγής αποσταγμάτων, και η Glenmorangie Distillery company ξεκίνησε την λειτουργία της. Πρωτοπόρος από το 1960 της χρήσης βαρελιών αμερικάνικης δρυός από Bourbon (αντί των παραδοσιακών Ισπανικών βαρελιών από σέρρυ), τροφοδοτεί σήμερα με εκλεκτά single malts όλο τον κόσμο.

Lasanta σημαίνει “Ζέστη και Πάθος”. Και το Glenmorangie Lasanta προσφέρει στους φίλους του και τα δύο. Με αρώματα σταφυλιών, μελιού, καραμέλλας και τρούφας, και νότες καμένης ζάχαρης, creme brulee και ρούμι, που με την προσθήκη νερού αποκαλύπτουν ένα δεύτερο σύνολο αρωμάτων καραμελωμένων αχλαδιών, καρυδιών και σέρρυ, γεύσεις Ισπανικού σέρρυ, πορτοκαλιού, σοκολάτας και νότες μπαχαρικών, και ένα μακρύ, απολαυστικό τελείωμα που αφήνει γεύσεις σοκολάτας και πορτοκαλιού.

Availability: Σε απόθεμα Κωδικός προϊόντος: 0050.000170 Κατηγορία: Ετικέτα:
You've just added this product to the cart:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!