Σημείο στίξης Μπουτάρη

Τι ακολουθεί μία άνω – κάτω τελεία; Η απόλαυση που κάνει κάθε στιγμή ξεχωριστή, με τη διαχρονική ποιότητα των 133 ετών της Οινοποιίας Μπουτάρη. Ένα κόκκινο τολμηρό, ανατρεπτικό και με γεύση απροσδόκητη. Επειδή στο τραπέζι σας η διαφορά βρίσκεται στα… σημεία, καιρός να βάλετε μία Άνω και Κάτω Τελεία.

Οινοποίηση
Κλασσική ερυθρή οινοποίηση των επί μέρους ποικιλιών. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτους οινοποιητές σε θερμοκρασία (22-27C) και στη συνέχεια ακολουθεί μηλογαλακτική ζύμωση για να αποκτήσει την βελούδινη υφή που το χαρακτηρίζει. Το blend γίνεται στην φάση της ωρίμανσης.

Ωρίμανση
Ωρίμανση σε δεξαμενή για 12 μήνες ενώ ένα ποσοστό ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια.

Δυναμικό Παλαίωσης
5-7 χρόνια.

Ένα φρέσκο ερυθρό που χαρακτηρίζεται από έντονο άρωμα κόκκινων μικρών φρούτων και ελαφρύ σώμα ενώ στην γεύση του το διακρίνει μία ευχάριστη βελούδινη αίσθηση που διαρκεί

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΙΣΟΔΟΣ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΑΛΑΘΙ (0)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ.



0