ΟΥΙΣΚΙ CARDHU SINGLE MALT 12Y.O. has been added to your wishlist
CHATEAU GRAND PUY-LACOSTE PAUILLAC 2020 has been added to your wishlist
ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ LOR 13 BARISTA 10ΤΕΜ has been added to your wishlist
ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ JACOBS RISTRETTO 10ΤΕΜ has been added to your wishlist
ZOINOS WINERY ΑΦΡΩΔΕΣ ΛΕΥΚΟ has been added to your wishlist
ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΑΥΡΗ ΔΩΡΟΥ ΚΙΝΗΣΙΜΗ 40χ47χ30 has been added to your wishlist
PAGO ΤRΟPICΑL MULTIVITAMIN 200ML has been added to your wishlist
ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΕΜΕΑ has been added to your wishlist
ΤΖΙΝ G' VINE NIGHT EDITION has been added to your wishlist
ΟΥΙΣΚΙ CUTTY SARK has been added to your wishlist
ΟΥΙΣΚΙ DEWAR'S JAPANESE SMOOTH 8 Y.O has been added to your wishlist
ΣΙΡΟΠΙ MONIN ΚΑΡΥΔΙ MACADAMIA has been added to your wishlist
ΤΖΙΝ GORDON S 350ML has been added to your wishlist
ΚΤΗΜΑ ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ ΛΕΥΚΟ has been added to your wishlist
ERDINGER WEISS has been added to your wishlist
ΡΟΥΜΙ BACARDI ANEJO CUATRO has been added to your wishlist
ΡΟΥΜΙ PLANTATION GR 5 YO has been added to your wishlist
ΟΥΙΣΚΙ DALWHINNIE MALT 15Y.O. has been added to your wishlist
Το προϊόν “ΒΟΤΚΑ CIROC” έχει προστεθεί στο καλάθι σας. Καλάθι
ΟΥΙΣΚΙ ABASOLO EL WHISKY DE MEXICO
Η Abosolo παράγει μεξικάνικο ουίσκι χρησιμοποιώντας μη γενετικά τροποποιημένο αραβόσιτο, μιας αρχαίας ποικιλίας ονόματι Cacahuazintle. Το λευκό αυτό καλαμπόκι καλλιεργείται στα 2.000 μέτρα και μόνο στις μεξικάνικες πολιτείες Tlaxcala και Puebla.
Περισσότερα
Η παράδοση των ιθαγενών της Αμερικής ακολουθείται και στην επεξεργασία του καλαμποκιού. Μια τεχνική 4.000 χρόνων, η ”Nixtamalization”, χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα των σπόρων του καλαμποκιού, κατά την οποία αυτοί βράζουν μαζί με ένα διάλυμα από υδροξείδιο του ασβεστίου. Στη συνέχεια ξεπλένονται από τα περικάρπια τους, στεγνώνουν, ψήνονται και συνθλίβονται ή αλέθονται.
Παράλληλα, προχωρούν και σε βυνοποίηση κάποιων από τους σπόρους του καλαμπουκιού, οι οποίοι στη συνέχεια αναμειγνύονται με τους υπόλοιπους, προστίθεται νερό και ζυμώνονται για πέντε μέρες. Ακολουθεί διπλή απόσταξη σε χάλκινο άμβυκα, ωρίμανση για δύο χρόνια σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια δεύτερης χρήσης 200 λίτρων (τα περισσότερα είναι από το αποστακτήριο του Buffalo Trace και βαθμού 4 ψησίματος) και εμφιάλωση του Abasolo με 43% αλκόολ.