Βάρος | 1,05 κ. |
---|---|
Vol. | |
Χώρα | |
Εύρος Τιμής | |
Φιάλη | |
Ξηρότητα | |
Περιοχή | |
Παραγωγός | |
Ποικιλία 1 | |
Βιολογικό |
ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ”TERROIR”
Ο Θανάσης Παπαϊωάννου θεωρείται ως ο “Πατριάρχης” του Αγιωργίτικου και σίγουρα ως ο άνθρωπος που συνέβαλε όσο κανείς άλλος στην καθολική αποδοχή των ποιοτικών χαρακτηριστικών της Νεμεάτικης ποικιλίας. Το Terroir αποθεώνει τις δυνατότητες του σταφυλιού, ένα κρασί το οποίο στο ξεκίνημα του κυριαρχείται από το νέο βαρέλι και χρειάζεται μόλις λίγα χρόνια για να ξεδιπλώσει μια εκπληκτική ισορροπία φρούτου-δρυός και τη βελούδινη υφή που χαρακτηρίζει την ποικιλία.
- Το Terroir είναι μια από τις ακριβότερες Νεμέες που κυκλοφορούν στην αγορά, αξίζει όμως μέχρι το τελευταίο σεντ.
- Μαρμελάδα βύσσινο, λικέρ κεράσι, σοκολάτα γάλακτος και γλυκά μπαχαρικά στη μύτη. Συμπαγές φρούτο στο στόμα, πολύ ζουμερές τανίνες, βελούδινη υφή και μακρά γλυκιά επίγευση.
- Έχοντας ξεπεράσει τη δεκαετία από τον τρύγο εξελίσσεται υπέροχα και θα συνεχίσει έτσι για τουλάχιστον μια πενταετία.
- Δοκιμάστε με αγριογούρουνο στιφάδο ή ένα σιτεμένο rib-eye στη σχάρα αλλά και οτιδήποτε τραβάει η όρεξη σας.
€68,86 με Φ.Π.Α.
Εξαντλημένο