Όλα θυμίζουν Ιρλανδία τη μέρα αυτή. Η 17η Μαρτίου αποτελεί μια θρησκευτική αλλά και πολιτιστική γιορτή για τη μνήμη του Αγίου Πατρικίου και έτσι ο ιρλανδέζικος πολιτισμός έχει την τιμητική του!
Κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου, στην Ιρλανδία, προς τιμή του προστάτη της χώρας, γιορτάζεται η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, με παρελάσεις στο Δουβλίνο και σε άλλες πόλεις, ενώ άνθρωποι και κτίρια ντύνονται στα πράσινα.
Γιορτάστε την ημέρα St. Patrick’s παρέα με Tullamore D.E.W. και πάρτε ένα Συλλεκτικό Δώρο
ΟΥΙΣΚΙ TULLAMORE DEW
€22,54 με Φ.Π.Α.
Το Tullamore D.E.W. βάση της φιλοσοφίας της “δύναμης των τριών” είναι το αυθεντικό ιρλανδέζικο ουίσκι που παράγεται από τρείς ποικιλίες σιτηρών, είναι τριπλής απόσταξης, συνδυάζει τρεις διαφορετικούς τύπους ιρλανδέζικου ουίσκι και ωριμάζει σε τρείς διαφορετικούς τύπους βαρελιών. Απαλό, κομψό και ευγενικό είναι οι τρείς λέξεις που το χαρακτηρίζουν.