2.500 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ 3Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΑΣΙΟΥ 800 WINE FAIR!

Η 3η έκθεση ποιοτικού κρασιού στην Ήπειρο 800 Wine Fair πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία! Για 3η συνεχόμενη χρονιά η οργανωμένη παρουσία πάνω από 50 οινοπαραγωγών με περισσότερες από 400 ετικέτες κρασιών από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την Ιταλία, τη Γαλλία και την Αυστραλία ολοκληρώθηκε στο Epirus Palace την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου με πάνω από 2500 επισκέπτες! Την έκθεση επισκέφθηκαν πλήθος καταναλωτών αλλά και επαγγελματιών για να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν περισσότερο το κρασί και την εξέλιξη του ανάλογα με τις ποικιλίες αμπέλου και τη προέλευσή του.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Epirus Palace και σε ένα ιδιάιτερα αισιόδοξο κλίμα ο διευθύνων σύμβουλος της 800 κ. Σπύρος Παππάς μίλησε για τις προοπτικές της έκθεσης αλλά και του Οινοτουρισμού στην Ήπειρο. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, η Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Μαρία Κεφάλα, ο Αντιδήμαρχος πρωτογενού τομέα κ. Βασίλης Βλέτσας, ο αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Μηνάς Πασχόπούλος, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Βασίλης Γοργόλης και κ. Βασίλης Καλούδης, καθώς και ο πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, εκπρόσωποι της παράταξης  Ιωαννινα 2023 και πολλοί ακόμη φορείς.

Το διοικητικό συμβούλιο και όλο το προσωπικό της Cava 800 ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την 3η έκθεση κρασιού 800 Wine Fair που καθιερώθηκε πλέον ως θεσμός για την πόλη των Ιωαννίνων.

Πηγή: vickysview.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΙΣΟΔΟΣ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΑΛΑΘΙ (0)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ.0