---
title: "Cabalitto: Τεκίλα σφηνάκι… The Mexican Way"
url: https://www.cava800.gr/cabalitto-tekila-sfinaki-the-mexican-way/
description: "Την Καθαρή Δευτέρα, οι περισσότεροι αποφεύγουμε το κρέας από το μενού μας και διαλέγουμε να φάμε μεζεδάκια και πιάτα νηστίσιμα που συνήθως βρίσκονται στην αφάνεια."
author: "cava800.gr"
datePublished: 2021-03-15
dateModified: 2026-05-27
type: post
categories: ["Cava800", "Παρουσίαση Ποτού"]
tags: ["Cava 800"]
image: "https://www.cava800.gr/wp-content/uploads/2021/03/cava800-Olmega-Altos-head-banner.jpg"
wordCount: 97
---

# Cabalitto: Τεκίλα σφηνάκι… The Mexican Way

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]
Olmega Altos Plata και Reposado.. Πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας τεκίλες από 100% απόσταγμα αγαύης. Εάν θέλετε να γευθείτε το αυθεντικό απόσταγμα χωρίς την επιρροή δρυός και καμία απολύτως προσθήκη επιλέξτε την εκδοχή alta, με εσπεριδοειδή αρώματα και βοτανικές νότες. Απίστευτη πρώτη ύλη για κοκτέιλ.. π.χ. margarita.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
Στην εκδοχή Reposado υπάρχει ωρίμανση 4-6 μηνών σε δρύινα βαρέλια. Έτσι η τεκίλα αποκτά πολυπλοκότητα γεύσεων με πιο γλυκά εσπεριδοειδή αρώματα και στόμα όπου γίνονται αντιληπτά και άλλα στοιχεία όπως η βανίλια και το ξύλο.

 

[/vc_column_text][vc_column_text]
**Cabalitto:** Ο τρόπος σερβιρίσματος μιας Blanco ή Reposado τεκίλας σε κλασικό ποτήρι για σφηνάκι. Και για τους υπομονετικούς; Τι καλύτερο να το απολαύσουν παγωμένο και ειδικά σήμερα που η μέρα το επιβάλλει!

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][porto_products columns=”2″ category_filter=”” use_simple=”” ids=”359357, 359359″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]
